Veilig, verantwoord, duurzaam & mooi speelgoed


Monique: "Ik zag mezelf al zitten in ons mooie, harmonieuze huis met overal van dat lelijke, fel gekleurde, plastic speelgoed."

Monique is ontwerper én de moeder van Bo en Sammie: “Ik vind dat speelgoed niet ons interieur en levensstijl moeten domineren of veranderen, maar dat het daar gewoon onderdeel van uitmaakt. Hout is een natuurlijk materiaal wat ervoor zorgt dat speelgoed naast leuk ook mooi, veilig en verantwoord is!”

Zoontje Bo, dochtertje Sammie en haar eigen, oude speelgoed zijn de bronnen van inspiratie geweest. “Mijn moeder had de babytrapeze die vroeger boven mijn hoofd in de box hing van zolder gehaald en Bo was er he-le-maal wild van! Net een kleine aap die aan een liaan slingert. Ik ben die trapeze gaan bestuderen en heb ‘m flink gerestyled. En zo is het eerste exemplaar ontstaan.” Aldus Monique. Ze maakt de trapezes zelf en zo is ieder item uniek.

De producten van Bo and the baboon worden uitvoerig getest en zijn goedgekeurd op veiligheid en fun. Een goede bijkomstigheid is dat de babytrapeze nergens anders meer gemaakt worden!

We wensen jouw aapie veel speel plezier en hopen dat jullie er net zo van genieten als wij!

 

 

© 2016 - 2022 Bo and the Baboon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel