EHBO aan baby's en kinderen


De eerste hapjes brood, een stukje komkommer, een soepstengel of rijstewafel. Hartstikke leuk om mee te beginnen, maar ik was als de dood dat Bo zich zou verslikken. En wat dan?

Wat doe jij als jouw kindje zich verslikt?
Of van de bank af valt? En wat doe je met een vingertopje wat tussen de deur zat en nu op de grond ligt? Wat moet je doen bij een koortsstuip? Of een kop hete thee die over de handjes van jouw kindje is gegaan? Ik had geen idee! En daarom volgde ik een workshop baby- en kinder EHBO.

Leer het van de EHBO- goeroes
Omdat veiligheid en bewust ouderschap bij Bo and the baboon centraal staan bieden we jou ook de kans om antwoord te krijgen op al deze (en andere) EHBO-vragen. Onder het mom van ‘schoenmaker blijf bij je leest’ wordt de workshop gegeven door de EHBO- goeroes van BHV Nederland.

E-book 'Voorkomen is beter dan genezen'
Volg via Bo and the baboon de workshop en ontvang GRATIS mijn E-book 'Kijk uit! Voorzichtig! Nee, nee! Dat is au! voor een mooi én veilig huis. Leuk!
 

  • Workshop ‘EHBO aan baby’s en kinderen’
    Workshop ‘EHBO aan baby’s en kinderen’

    Reserveren en meer info? Stuur een mail naar info@boandthebaboon.nl

    De workshop EHBO aan baby’s en kinderen is, anders dan bij gewone EHBO cursussen, gericht op alle gevaren die vooral bij baby’s, peuters en kleuters op de…

© 2016 - 2022 Bo and the Baboon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel