Wat andere mama's & papa's vinden...

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door Marjolein
  Applaus voor de goede service verlening! Ik zocht een stijlvol kado voor zowel het kindje van mijn neef als van mijn nicht! Zaterdag zag ik de trapeze op de website en was er direct helemaal weg van. Omdat ik er nogal haast bij had stuurde ik zaterdagavond een direct mailtje naar Boandthebaboon met de vraag of ik het uiterlijk dinsdag in huis kon hebben. Zondag kreeg ik al bericht dat dit zou lukken. Ik heb er direct 3 besteld, ook voor mijn zus die oppas oma gaat zijn. Per koerier ontving ik de 3 trapezes; prachtig verpakt! Vandaag gegeven aan mijn neef en zijn vrouw en aan mijn zus; ze waren er weg van. Ik ga zeker nog meer producten bestellen in de toekomst! Super dank Monique 🙏
 • Geplaatst door Lotte
  Wij hebben zojuist de kralenbaan binnen gekregen. Precies wat ik had verwacht van Bo and the Baboon (we hebben namelijk om deze reden al eens de babytrapeze aangeschaft) - stijlvol speelgoed -. Hij staat mooi op de plank, precies waar ze erbij kan om mee te spelen. Hoeft niet verstopt te worden achter gesloten deuren!
 • Geplaatst door Sangeeta
  Nadat onze dochter geboren werd bestelde ik de trapeze. Natuurlijk paste deze perfect bij het interieur, dus zag het meer als een klein presentje voor mezelf. Al vanaf de eerste dag dat hij in de box hing, trok het alle aandacht van onze kleine meid. Eerst aandachtig staren en (nu inmiddels 6 maanden) grijpen. Ze weet ook precies al meteen haar handen uit te reiken om de grote houten kralen vast te grijpen als ze in de box gelegd word. Wij zijn hier helemaal om! Inmiddels hebben 2 vriendinnen hem ook al besteld voor hun nieuw gezinslid. We zijn helemaal om!
 • Geplaatst door Claudia
  Wij hebben heel veel plezier gehad met de Houte trapeze?! Onze Joshua vond het ook geweldig dat het geluid maakte zodra hij eraan zat??! Los van al zijn plezier, stond het ook nog eens mooi in zijn box en in ons interieur???!
 • Geplaatst door Frieda
  Ik heb nu al een aantal maanden de naturel babytrapeze en ben er nog steeds zo blij mee! Het neutrale is fijn, omdat hij overal bij past ennnn niet te vergeten in elk interieur past. (Hou daar van!!) Makkelijk ook in gebruik! Nu onze aap kan staan, vindt hij het ook super om er aan te hangen! Al met al dus nog steeds heel blij mee
 • Geplaatst door Corina
  Wat zijn blij met de zwarte monkey slide! De kinderen klimmen en klauteren er elke dag op! Hij staat beneden in de huiskamer maar dat is helemaal niet erg want hij past perfect bij het interieur. Top kwaliteit en top service, dankjewel!
 • Geplaatst door Michelle
  Wij zijn zo blij met de trapeze in de box! Onze jongste zoon heeft problemen met zijn spieren waardoor hij zijn armen niet goed kon bewegen maar door de trapeze is hij dit wel gaan doen, zelfs de fysio vind het een top ding en raad het nu aan bij andere ouders!
 • Geplaatst door Eline
  Léonie is zo blij met haar trapeze! Een heel mooi, leuk speeltje waar ze al uren plezier aan heeft beleefd ... ?
 • Geplaatst door Esther
  Super fijne en mooie trapeze voor in de box. Fijn om mee te spelen voor mijn kleine aapje Lou en ook nog interieur proof ❤️.
 • Geplaatst door Sofie
  De trapeze hangt hier aan het plafond in de woonkamer en plaats nr.1 waar onze kleine meid naartoe kruipt. Ze vindt het heel leuk dat ie beweegt, maar ook dat ze er kan gaan aanhangen. Verder vindt ze alles wat eraan hangt ook erg lekker. Topspeelgoed! En zo moooooi!
 • Geplaatst door Sarina
  Wij kregen de babytrapeze toen Connor een kleine 5 maanden oud was en we waren er allemaal meteen weg van! Connor speelt er heerlijk mee! Eerst voorzichtig en zachtjes, daarna steeds harder haha! En waar ik de babytrapeze ook hang in de box, Connor zoekt ‘m altijd op. Inmiddels is Connor ruim 9 maanden en gebruikt hij de trapeze ook om aan te staan. Serieus, wat is de trapeze sterk!! Er wordt al 5 maanden intensief mee gespeeld en nog steeds is ‘ie als nieuw. We love it!!
 • Geplaatst door Nicole
  Wij zijn enorm blij met de baby trapeze. Toen Dax wat kleiner was pakte hij vooral de ringen, wat goed is voor zijn motoriek. Later begon hij zich er aan op te trekken om te gaan staan. Hij ziet er mooi uit, is leuk om mee te spelen en om te ontwikkelen! Een echte aanrader dus.
 • Geplaatst door Leonie
  De boxtrapeze hangt nu zo'n 6 maanden in de box. In het begin keek Jesse er alleen maar naar em tikte soms per ongeluk tegen het belletje. Zijn reactie was dan zo leuk. Nu speelt hij er echt mee. Trekt aan de ballen en ring, gooit zijn benen erover en heel de grootste lol. Hij ligt niet meer graag in de box, maar zodra hij hier onder ligt kan hij toch even lekker spelen. Ik ben er erg blij mee! Ook omdat hij echt heel mooi is!
 • Geplaatst door Nienke
  De babytrapeze is het perfecte babyshower cadeau! De enige reden waarom ze in de box wilde spelen. Met een andere reden wilde ze liever niet in de box zijn. Bedankt Bo!
 • Geplaatst door Chantal
  Echt super blij met de trapeze! Mijn zoontje leeft zich er helemaal op uit en vindt hem reuze interessant.
 • Geplaatst door Linda
  Zodra Tess in de box gelegd wordt, gaat ze ermee spelen, zo superleuk om te zien! Ze grijpt, trekt en slingert eraan en ze is er echt lang zoet mee, echt een superaankoop geweest!
 • Geplaatst door Lysette
  Mason heeft de zwart trapeze van zijn overgroot opa en oma gekregen toen hij geboren is, hij vind het een fantastisch speeltje! Snelle levering en super leuk om uit te pakken ?
 • Geplaatst door Antonella
  De babytrapeze gekocht voor kerst voor mn kleine aapie. Hij was toen bijna 10 weekjes oud. Toen ik m in de box hing was het meer om even uit te proberen maar mn zoon vond m gelijk geweldig. Al snel ging hij grijpen naar de balletjes en het ringetje. Supertrots als mama als je ziet hoe je kleintje zijn motoriek oefent en verbeterd door dit fijne stuk speelgoed
 • Geplaatst door Esther
  De roze babytrapeze gekregen voor onze dochter. Nu kan ze ernaar kijken (pas 2 weekjes oud) later zal ze vast veel plezier van hebben!
  Ziet er vrolijk en schattig uit
 • Geplaatst door Angelique
  Van Sint heeft ons zoontje Maurits een babytrapeze gehad en is er super blij mee! Slaat er lekker tegen aan en grijpt de balletjes vast. En niet te vergeten... hij kan er ook lekker tegen brabbelen. De trapeze ziet er ontzettend leuk uit en is ideaal voor baby's om mee te spelen! Ook papa en mama zijn er blij mee want door de combinatie hout en antraciet past de trapeze ook heel mooi in ons interieur! Eindelijk een trapeze die leuk is voor baby en ouder! Ga zo door!
 • Geplaatst door Cato
  De glijbaan is echt een feest voor mijn dochter van 17 maanden. Ze klimt erop, glijdt naar beneden en rent zo snel als haar beentjes haar kunnen dragen weer naar het trapje om nog een keer te gaan. Groot succes!
 • Geplaatst door Eleonore de Wild
  Met kerst kreeg ons aapje de babytrapeze cadeau. Deze mooi afgewerkte babytrapeze is een uitdaging voor onze kleine man. Hij kijkt er graag naar en grijpt de ring en de ballen al vast (net 4 maanden oud). Ook leuk dat je het belletje hoort als hij met de babytrapeze speelt. Ik denk dat wij hier nog lang plezier van zullen hebben!
  Monique, nogmaals bedankt en keep up the good work!
 • Geplaatst door Rianne
  Mooi afgewerkte handgemaakte boxtrapeze hebben wij van de Sint gekregen!!!
  Onze Koen wordt er zelf een klein apie van en gymt en lacht wat af met zijn nieuwe speeltoestel...
 • Geplaatst door Charlene
  Wij hebben de witte kleur
  Quinten is net de 3 maanden gepasseerd en nog alles aan het ondekken met zijn handen
  De babytrapeze vind hij nu al geweldig en hij leert ervan
  Ben er heel blij mee Monique nogmaals super bedankt
  Quinten happy mama happy
 • Geplaatst door Sandra
  Mijn dochter vindt de babytrapeze helemaal leuk. Het leuke is dat je hem op verschillende manieren in de box kan bevestigen. Eerst lag ze eronder en er tegenaan te slaan, maar nu ze kan zitten en staan gebruikt ze hem als rekstok
 • Geplaatst door Saskia van Westbroek
  Mijn zoontje Kjeld had de eer om de eerste verkochte trapeze te mogen ontvangen. En dan ook nog eens een limited edition, nl combinatie taupe/wit/hout. Hij vind het zo leuk om mee te spelen EN op te kauwen!
© 2016 - 2020 Bo and the Baboon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel