Veilig, verantwoord, duurzaam & mooi speelgoed


Bo and the Baboon bij de KVK Dosha: "Toen Monique aangaf dat Bo and the Baboon TE KOOP stond... hoefde ik geen moment te twijfelen".

Even voorstellen:
Wij zijn Sjors (38) en Dosha (35). Mama en bonusvader van Niki (14), Daní (12), Mika (11) en samen hebben wij nog 2 kleintjes: Jimi (2,5) en Bruce (9 mnd). Al vrij snel tijdens de zwangerschap van Jimi moest ik denken aan de babytrapeze van Bo and the Baboon die ik ooit voorbij had zien komen. Dat deed mij zo aan vroeger denken. Op mijn baby foto`s zag ik deze altijd in de box hangen. Ik had dan ook al vrij snel besloten dat ik deze voor ons kleintje MOEST hebben. Jimi werd groter en er was inmiddels al heel veel mee gespeeld. Toen Bruce geboren was en al een beetje om zich heen begon te kijken besloot ik mijn moeder ook een trapeze cadeau te doen. En zeker na het bericht op de social media dat Bo and the Baboon ermee zou gaan stoppen. Ik kende Monique al heel wat jaartjes en ik sprak haar dan ook persoonlijk toen de trapeze werd afgeleverd. Uiteraard hadden we het over de plannen om te stoppen en dat ik het zo jammer zou vinden als het echt helemaal weg was... "Je kunt het label kopen", zei Monique. Vanaf dat moment kon ik alleen nog maar aan die zin denken...

Op de mooie datum 02-12-22 zaten wij bij de KVK om ons bedrijf op te richten en Bo and the Baboon over te zetten. We gaan er iets heel moois van maken!

De geschiedenis van Bo and the Baboon:
Oprichtster Monique heeft met heel haar hart dit fantastische speelgoedlabel op de markt gebracht. Haar zoontje Bo, dochtertje Sammie en haar eigen, oude speelgoed zijn de bronnen van inspiratie geweest. “Mijn moeder had de babytrapeze die vroeger boven mijn hoofd in de box hing van zolder gehaald en Bo was er he-le-maal wild van! Net een kleine aap die aan een liaan slingert. Ik ben die trapeze gaan bestuderen en heb ‘m flink gerestyled. En zo is het eerste exemplaar ontstaan.” Aldus Monique. Na een aantal jaar haar passie gevolgd te hebben besloot ze dat het tijd was om het over te dragen aan een nieuwe enthousiaste eigenaar.

De producten van Bo and the baboon worden uitvoerig getest en zijn goedgekeurd op veiligheid en fun. Een goede bijkomstigheid is dat de babytrapeze nergens anders meer gemaakt worden!

We wensen jouw aapie veel speel plezier en hopen dat jullie er net zo van genieten als wij!

 

 

© 2016 - 2023 Bo and the Baboon