FAQ


Vanaf welk moment kan ik de babytrapeze in de box hangen?
Dit kan al direct vanaf dag 1, maar hang hem dan aan de zijkant en nog niet boven het hoofdje van je kindje. Naarmate jouw kindje ouder wordt zal het regelmatig ‘per ongeluk’ of gericht met handjes en/of voetjes de trapeze aanraken. Zodra je kindje de ring of ballen gericht probeert te pakken kan de trapeze boven het hoofdje aan de zijkant van box met de linten worden bevestigd. Dit begint vanaf een maand of 3 á 4. Rond de 5 maanden kan je kindje zich wat gaan vervelen in de box. Dat is hét moment om een babytrapeze te introduceren. 

Vanaf het moment dat je kindje probeert te gaan kruipen de trapeze niet boven het hoofdje laten hangen. Alleen onder toezicht van een ouder/verzorger. Dit vanwege verstrengelinggevaar.

Verzendkosten
De verzendkosten zijn altijd € 4,95 bij verzending binnen Nederland

Levertijd
Wanneer de betaling bij ons binnen is verzenden we je bestelling binnen 2-3 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging wanneer je bestelling is verzonden. Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn neem zo snel mogelijk contact met ons op dan komen we samen tot een oplossing.

Inpakservice
De artikelen worden altijd feestelijk ingepakt!

Cadeau op ander adres laten bezorgen
Wil je dat het pakket op een ander adres wordt geleverd? Dit kun je aangeven tijdens het bestellen. Zet in de opmerkingen dat het om een cadeau voor iemand anders gaat, dan houden wij hier rekening mee.

Betalen
Je kunt je bestelling betalen via iDEAL. De website wordt zo goed mogelijk up to date gehouden, maar mocht er onverhoopt een artikel niet op voorraad zijn, dan wordt er contact met je opgenomen. 

Buitenland
Voor verzenden naar het buitenland gelden andere tarieven. Wilt u iets laten verzenden naar het buitenland neem dan even contact met ons op: info@boandthebaboon.nl

Retourneren
Wanneer je toch niet tevreden bent over het bestelde product, kan je het product als volgt retourneren:

  • Retourneren kan tot 14 dagen vanaf het bezorgmoment 
  • Meld je retourzending van te voren via info@boanthebaboon.nl
  • Stuur het artikel inclusief ingevuld formulier in de originele verpakking, graag met zorg en voldoende gefrankeerd naar het retouradres
  • Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt/beschadigd zijn kunnen wij helaas niet crediteren
  • Zodra wij de retourzending hebben ontvangen sturen wij een bevestiging per mail. Na goedkeuring van je retourzending storten wij binnen 5 werkdagen het bedrag terug op je rekening
© 2016 - 2023 Bo and the Baboon